‘El meu desig està a les meves mans’, de Sofia Viviana Yupanqui, s’endú la beca artística Sergi Mas

Els guardons s'entregaran durant el mes de juliol en les tres categories que repartiran una dotació econòmica d'entre 700 i 1.000 entre els vencedors de cadascuna

Sergi Mas, al costat del rètol que posa nom a la 'seva' sala al comú.
Sergi Mas, al costat del rètol que posa nom a la 'seva' sala al comú. Comú de Sant Julià de Lòria

L'edició de premis artístic Sergi Mas ja tenen els guanyadors de les diferents categories i que s'enduran premis d'entre 700 i 1.000 euros. A més, també s'ha atorgat Sofia Viviana Yupanqui una beca de 1.500 euros perquè continuï formant-se en la disciplina artística que vulgui.

Els premis Sergi Mas - X Mostra d’arts plàstiques per a joves de l’any 2022 han rebut un total de 26 obres originals i no premiades en altres certàmens. D’entre totes elles, El meu desig està a les meves mans, de Sofia Viviana Yupanqui, ha estat l’escollida perquè es beneficiï de la beca Sergi Mas dotat amb 1.500 euros.

La dotació de la beca l’haurà de justificar mitjançant la matrícula d’inscripció en una escola d’art, un centre de formació d’art, o en un o diversos cursos relacionats amb alguna modalitat d’art, abans del 31 de desembre d’aquest any.

D’altra banda, en categoria A -per a joves de 14 a 17 anys- Marta Moreno amb El dolor de la pèrdua ha estat la vencedora que rebrà una dotació econòmica de 900 euros, mentre que en categoria B -la de 18 a 22 anys- hi ha hagut doble vencedor amb Arnau Sánchez i l’obra L’esvaïment de la memòria en el temps i Sofia Viviana Yupanqui amb El meu desig està a les meves mans. Tots dos rebran un premi de 700 euros. Finalment, en la categoria de més edat - de 23 a 29 anys-, l’obra premiada ha estat Davant la vida, tres mirades, de l’artista Naiara Escabias i que rebrà 1.000 euros.

En la valoració de les obres, el jurat ha considerat, principalment, aspectes com el domini de la tècnica artística emprada, l’interès del tema o missatge tractat i la seva interpretació i la innovació creativa i l’originalitat. No serà fins al juliol que tots els premiats rebran el guardó a la sala Sergi Mas de Sant Julià de Lòria.

 

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending