El curtmetratge ‘andorrà’ ‘QUIET’ inicia el rodatge a Lleida

Dirigit pel sabadellenc establert a la Massana Hèctor Romance, el film el protagonitzen el consagrat Roger Casamajor i la debutant de només nou anys Laia Valle

Comentaris

El pòster del curtmetratge.
El pòster del curtmetratge. QUIET

‘QUIET’ inicia aquest dissabte el seu rodatge a Lleida, per traslladar-se la segona setmana d’abril al Principat. Es tracta d’un curtmetratge amb una gran implicació andorrana. El dirigeix el sabadellenc establert a la Massana Hèctor Romance, que és juntament amb el també resident David Arrabal, autor de diferents volums de terror, el responsable del guió. El curt, de terror també, pretén fer denúncia social dels casos d’abús sexuals a menors.

Amb una frase, i segons un comunicat de les productores -ARLONG Productions i DirHector Romance Produccions-, del curtmetratge, la sinopsi del treball és que un home cerca a la seva filla desapareguda en un complex d’oficines. La seva pèrdua desvetllarà un passat terrible que s’ha mantingut en silenci fins el moment que esclata tot i que narra ‘QUIET’. El muntatge compta amb un càsting 100% andorrà, protagonitzat pels actors Roger Casamajor i pel jove talent de tan sols nou anys Laia Valle.

En l’equip tècnic local destaquen, Anna Mangot com a cap de vestuari, Inés del Busto com a cap de maquillatge, Raúl López com a cap de so, Jordi Seabra al departament de càmera, Rubén Calvo com a operador de dron, Olga Armengol com a coach i Hèctor Romance a la direcció. El curtmetratge disposa del suport dels ministeris de Cultura i Afers Socials del Govern d’Andorra, la Societat de Gestió Col·lectiva de Drets d'Autor i Drets Veïns del Principat d'Andorra, el comú de la Massana i el Centre Comercial Andorrà i els Cinemes Illa Carlemany.

Etiquetes

Comentaris

Trending