El curt ‘andorrà’ ‘Llana negra’ s’emporta el guardó a la millor interpretació als Premis Oriana

L’actriu Íngrid Rubio recull la distinció i esdevé el primer reconeixement formal al treball dirigit per la resident Elisabet Terri

Elisabet Terri recollint el guardó en nom d'Íngrid Rubio.
Elisabet Terri recollint el guardó en nom d'Íngrid Rubio.

El curtmetratge de factura andorrana ‘Llana negra’, dirigit per la resident Elisabet Terri i produït per Imminent, ja té la primera distinció a les seves vitrines, per dir-ho d’alguna manera. Es tracta del guardó a la millor interpretació que Terri va rebre en nom de l’actriu Íngrid Rubio, que protagonitza el curt, als Premis Oriana de Sant Andreu de la Barca.

No era l’únic guardó al que optava ‘Llana negra’, que té el Coll de la Botella com a escenari exterior de capçalera. També estava nomenat el curt per la direcció, pel guió i pel conjunt del treball, com a millor curtmetratge, vaja. El Teatre Núria Espert va ser l’emplaçament on es van lliurar els guardons. Elisabet Terri va rebre contentíssima el reconeixement fet a Íngrid Rubio, que a ‘Llana negra’ dóna vida a Noa, justament, la germana en la ficció de la pròpia Terri, que més que directora, és i se sent intèrpret.

Un 'frame' del curtmetratge.

Relacionat

El drama (cinematogràfic) del Coll de la Botella comença a fer camí

“Em fa molt feliç perquè des del primer dia, a més de saber que havia escollit a l'actriu perfecta, es va convertir en la meva amiga en la vida real”, ha explicat una emocionada Terri que espera que el de Sant Andreu de la Barca sigui el primer de moltes distincions que aconsegueixi el seu segon curtmetratge com a directora. Fins al desembre, ‘Llana negra’ encara ha de concórrer en cinc festivals més després d’haver participat, des de l’agost, en set certàmens.

Etiquetes

Comentaris

Trending