Conveni ‘electoral’ per divulgar i promocionar el patrimoni cultural

Cultura signa un conveni de col·laboració amb Velles Cases Andorranes que suposarà una injecció màxima de sis mil euros

Representants del ministeri de Cultura i de Velles Cases Andorranes després de firmar el conveni.
Representants del ministeri de Cultura i de Velles Cases Andorranes després de firmar el conveni. SFGA

Com a molt sis mil euros. Però una foto més per a l’àlbum electoral. La ministra de Cultura i Esports en funcions, Sílvia Riva, juntament amb el president de l’associació Velles Cases Andorranes, Robert Lizarte, han signat aquest dimarts al matí un acord de col·laboració amb l’objectiu d’impulsar la divulgació i la promoció del patrimoni cultural d’Andorra. L’entesa entre totes dues parts és la formalització -o així ho indica el Govern en un comunicat- de les bones sinergies que es van encetar fa un any per a la descoberta, la divulgació i la promoció del patrimoni cultural del país.

Tant el departament de Patrimoni Cultural com l’associació Velles Cases Andorranes comparteixen la vocació per la conservació i la difusió del patrimoni cultural del país. Per aquest motiu, i tal com estableix l’entesa, Velles Cases Andorranes col·laborarà amb el Govern en la programació de les activitats vinculades al patrimoni cultural del país que s’hagin establert de comú acord.

A fi de contribuir a la promoció del patrimoni cultural el Ministeri també es compromet a participar en les despeses aportant un import màxim de 6.000 euros. Per a la resta de despeses l’associació Velles Cases Andorranes es compromet a cercar altres fonts de finançament. L’associació Velles Cases Andorranes es compromet a presentar una memòria anual al Departament de Patrimoni Cultural en què s’especifiqui la destinació de l’aportació i s’avaluï l’èxit de cada activitat.

La ministra, indica el comunicat oficial, ha mostrat la seva satisfacció per l’assoliment de l’entesa que permet consolidar la relació de col·laboració en pro de la promoció i divulgació de tota aquella activitat que estigui relacionada amb el patrimoni cultural del país.

Comentaris (4)

Trending