El concert de Josep Carreras es reprograma per al 8 de març

El tenor oferirà una actuació al Centre de Congressos d’Andorra la Vella que va haver de ser ajornada al mes de desembre a causa de la pandèmia

Comentaris

El tenor Josep Carreras durant un acte públic.
El tenor Josep Carreras durant un acte públic.

El tenor Josep Carreras oferirà un concert a la Sala de Congressos d’Andorra la Vella el proper dimarts 8 de març, a les 20 h. El concert, que va quedar ajornat al desembre per motius de seguretat i responsabilitat vista l’evolució de la pandèmia, es reprèn ara amb un programa que comptarà amb l’acompanyament a l’escenari de la soprano andorrana Maria Soler i del mestre Lorenzo Bavaj al piano.

El recital estarà format per peces de compositors com Georges Bizet, Francesco Paolo Tosti, Erik Satie, Rafael Martínez Valls, Nicola Valente, Camille Saint-Saëns, Carlos Gardel o Leo Delibes. Les entrades es poden adquirir a la web de Crèdit Andorrà a un preu que va des dels 30 euros als 180 euros. Les ja adquirides per al concert que havia de tenir lloc al desembre, són vàlides per a la nova cita del març.

El concert està dirigit, organitzat i produït per Concert Studio. Compta també amb el patrocini oficial de Crèdit Andorrà, de Sport Hotel Hermitage & Spa, Grandvalira i Caldea, i amb la col·laboració del Comú d’Andorra la Vella. La cita cultural tindrà lloc seguint les mesures sanitàries de seguretat i prevenció vigents en la data del concert. Les portes d’accés a la sala s’obriran a les 19 h.

Comentaris

Trending