El Centre d’Art del Parc Central ja es deixa entreveure tot i que va amb retard

El mòdul annex al que havia esta La Central i encara abans casa pairal ja està aixecat del tot, però la falta de materials està retardat la feina, que es pensa culminar a final d’any

El mòdul que complementa l'edifici original.
El mòdul que complementa l'edifici original. Toni Solanelles

El mòdul de nova construcció que s’ha annexat al que havia estat La Central, un espai per al jovent d’Andorra la Vella, o encara abans la casa pairal per a la gent gran de la parròquia, ja es deixa més que intuir. De fet la seva estructura exterior està plenament consolidada. Amb tot, però, el Centre d’Art d’Andorra la Vella anirà lleugerament -i s’espera que sigui només lleugerament- amb més retard del previst.

Les obres a la construcció que hi ha al bell mig del Parc Central van avançant. Es van iniciar al juny i tenien una durada prevista inicialment de quatre mesos. Es confiava que a mitjan novembre estiguessin a punt però ja fa uns dies que la cònsol major de la capital, Conxita Marsol, va advertir que les dificultats per trobar material arran de les repercussions de la pandèmia podrien retardar la feina. S’especulava que no fos més de quinze dies. Però de ben segur que se n’anirà més enllà.

Les obres que es fan al restaurant del Parc Central i a la futura sala d'exposicions.

Relacionat

Marsol anuncia que convertiran el Parc Central en una sala d’art a l’aire lliure

De fet, ara ja s’especula en què els treballs estiguin finalitzats a final d’any. És a dir, amb un mes llarg de retard respecte dels terminis generosament anunciats. L’espai s’ha de convertir en la nova sala d’exposicions de Govern. I s’engloba en un projecte cultural més ampli que impulsa el comú d’Andorra la Vella al Parc Central, aprofitant la compra de noves escultures per a exposar-los a l’exterior i de la rehabilitació del local que fa i continuarà fent funcions de bar-restaurant al mateix lloc.

Comentaris

Trending