Carine Montaner converteix en llibre les seves reflexions sobre el conflicte d’Ucraïna

El volum, de tot just 40 pàgines, ja està a impremta i estarà disponible abans de Sant Jordi mentre la parlamentària està acabant de polir un treball molt més ampli sobre la seva visió en relació a la pandèmia

Carine Montaner a l'hemicicle parlamentari.
Carine Montaner a l'hemicicle parlamentari. ARXIU

‘Conflicte Rússia-Ucraïna. Fi de la neutralitat d’Andorra.’ Així titula la consellera general no adscrita Carine Montaner un petit volum de tot just 40 pàgines en què exposa la seva reflexió al tomb del conflicte bèl·lic i la posició adoptada pel Principat. El llibre ja està a impremta i hauria d’estar disponible una setmana abans de Sant Jordi. Per a després, la parlamentària prepara un treball més voluminós relacionat amb la pandèmia.

‘Conflicte Rússia-Ucraïna. Fi de la neutralitat d’Andorra’ “és un llibre d’anàlisi resumida a nivell geopolític i econòmic del Conflicte Rússia-Ucraïna i sobre el canvi de la política andorrana amb el trencament de la neutralitat històrica d’Andorra”, segons que exposa Montaner, que signarà llibres passat Sant Jordi en les dues llibreries que ara per ara comercialitzaran el treball. El preu de venda serà de cinc euros, explica la parlamentària, i la distribució es farpa a la llibreria Idees de l’Ila Carlemany i a la Fnac (Pyrénées). “La totalitat dels beneficis aniran a Càritas d’Andorra per ajudar els més necessitats”, apunta la parlamentària.

WhatsApp Image 2022 03 27 at 16.21.36
Portada del llibre en impressió.

El llibre estarà disponible en català i en francès i arriba tot just a les 40 pàgines amb lletres grans per facilitar la lectura de la gent gran. Mentre aquest volum ja està a impremta, Carine Montaner està acabant de revisar un volum molt més ampli en relació amb la crisi sanitària, la gestió que se n’ha fet i totes les decisions que s’han anat adoptant al seu voltant. Aquest llibre “tindrà moltes més pàgines” i ara està en fase de relectura, amb la qual cosa encara és precipitat dir quan pot estar a les llibreries.

Comentaris (6)

Trending