Belén Montero presenta la seva primera novel·la 'Cloacas de Lujo (Caso Ciru)'

La trama transcorre entre Bilbao, Barcelona i una població de la Serrania de Ronda, amb intriga, suspens, passió, erotisme, desamor i amb dues històries paral·leles

Belén Montero serà l'aportació andorrana a la trobada.
Belén Montero serà l'aportació andorrana a la trobada. Altaveu

La nau de cotxes de luxe Cars Vip del polígon d'Aixovall ha estat l'escenari de la presentació de 'Cloacas de Lujo (Caso Ciru)', la primera novel·la de Belén Montero, una andalusa que resideix a Andorra. La trama transcorre entre Bilbao, Barcelona i una població de la Serrania de Ronda on va néixer l'autora. Dos agents de policia i una 'hacker' col·laboren en la investigació d’un negoci furtiu de tràfic d’òrgans.

 

El llibre ha estat editat per l’editorial Círculo Rojo amb una tirada d'un miler d’exemplars. L'autora la defineix com una novel·la negra, carregada d'intriga, suspens, passió, erotisme, desamor i amb dues històries paral·leles. És un llibre de 700 pàgines que ha trigat quatre anys en escriure.

És una història trepidant que enganxa segons opinen els primers lectors. L'escriptora ja treballa en una segona novel·la. 'Cloacas de lujo' ja està a la venda a totes les llibreries del país. Belén Montero va néixer a Ronda l'any 1978 i va arribar a Andorra amb 17 anys.

Es defineix com una dona amant de la naturalesa i de la família. Enamorada de la lectura i de l'escriptura, combina aquestes passions amb la seva vida laboral, social i familiar. Un dels seus autors favorits és Paulo Coelho

 

Etiquetes

Comentaris

Trending