Andorra la Vella ja prepara la fira de Sant Jordi

El comú ha obert el període d’inscripcions per aquelles botigues o entitats que vulguin tenir parada el 23 d’abril a la plaça del Poble

Lectors a la Fira de Sant Jordi d'Andorra La Vella l'any passat, a cobert.
Lectors a la Fira de Sant Jordi d'Andorra La Vella l'any passat, a cobert.

Andorra la Vella ja prepara la fira de Sant Jordi. El comú ha obert el termini per aquelles entitats o botigues que vulguin tenir parada a l’esdeveniment que tindrà lloc el 23 d’abril a la plaça del Poble. Està previst que, com és habitual, els estands estiguin oberts des de les deu del matí i fins les vuit del vespre.

Des de la corporació s’ha indicat que la inscripció, que és gratuïta, es pot fer presencialment o telemàticament.  En el primer cas, cal formalitzar-la al centre cultural La Llauna. En el segon, via correu electrònic a l’àrea de Cultura. El termini per fer la demanda finalitzarà l’11 d’abril.

S’explica que les llibreries podran demanar fins a un màxim de dues taules, que corresponen a 4 metres lineals de parada. Per la seva banda, les floristeries, escoles i entitats podran sol·licitar una taula. Cada expositor s’encarregarà de la decoració de la seva parada, que haurà de quedar muntada abans de deu del matí i recollir-se abans de les vuit.

El que està clar és que serà un Sant Jordi ja plenament normalitzat, sense cap mena de restricció com les que es van haver d’instaurar per culpa de la pandèmia. Novament, la plaça del Poble esdevindrà el punt neuràlgic de la celebració a la capital.

Comentaris

Trending