L’Andorra Sax Fest esgota les places per al 2022

Les sessions de masterclass també s’han omplert al 80% i han superat les xifres de l’any passat en un dia

Mikhail Kazakov, guanyador del Solo Sax Competition a l'Andorra Sax Fest
Mikhail Kazakov, guanyador del Solo Sax Competition a l'Andorra Sax Fest Andorra Sax Fest

La novena edició de l’Andorra Sax Fest, que tindrà lloc del nou al setze d’abril del 2022, va obrir ahir les inscripcions online i en tan sols nou hores es van esgotar les places del concurs professional. A les masterclass també es va tenir el mateix efecte, amb un aforament ja del 80%.

Es van inscriure un total de 75 saxofonistes al concurs professional ‘Solo i hi ha, de moment, 15 persones en espera. Enguany, les masterclass es podien també reservar des de la web i la resposta dels professionals no s’ha fet esperar. S’ha tancat el 80% de les 80 que s’impartirà entre el col·lectiu dels 16 professors internacionals que hi participen.

L’edició anterior va aplegar 60 participants i 10 alumnes per les masterclass. El director del festival, Efrem Roca, valora aquestes dades dient que “la resposta dels professionals del saxo ha superat en escreix les nostres expectatives. Ningú podrà negar que ja és un esdeveniment cultural internacional amb una repercussió global. És tot un fenomen viral”.

El festival, que té com a principal reclam el Concurs Internacional de Saxofon d’Andorra, inscrit a la Federació Mundial de Concursos Internacionals de Música, també organitza una categoria per als joves, el Youth Sax Solo, que obrirà les inscripcions en breu.

Etiquetes

Comentaris

Trending