Andorra presenta 'Mr. Hand Solo' a la Setmana de cinema iberoamericà 2022

El públic austríac podrà conèixer la història del jove andorrà David Aguilar que s'ha construït la pròtesis del braç amb peces de Lego

El cartell del documental 'Mr Hand Solo'.
El cartell del documental 'Mr Hand Solo'.

Mr. Hand Solo ha estat l'elecció andorrana per presentar a Viena en el transcurs de la Setmana de cinema iberoamericà 2022. Es vol enamorar al públic austríac amb la història del jove andorrà David Aguilar que s'ha construït la pròtesis del braç amb peces de Lego.

Andorra participarà en la Setmana de cinema iberoamericà 2022, que se celebrarà a Viena del 7 al 14 de juny, amb Mr. Hand Solo, el documental d’Héctor Romance que explica la història de superació del jove andorrà David Aguilar amb la construcció de la seva pròtesi de braç amb peces de Lego. La projecció serà el 10 de juny a les sis de la tarda en el Palais Wiener von Welten, seu de l’Instituto Cervantes de Viena.

Aquesta exposició cinematogràfica és el resultat del treball conjunt entre les 22 ambaixades d’Amèrica llatina, Andorra, Portugal, Espanya i el Instituto Cervantes que formen el Club Iberoamericà Viena (CIAW). L’objectiu del festival és despertar la curiositat del públic austríac pel que fa a les produccions cinematogràfiques i els directors i directores que no són tan coneguts.

Etiquetes

Comentaris

Trending