L’Andart 23 es comença a deixar veure a Sant Julià de Lòria

La parròquia serà, a partir del proper dia 15, l'amfitriona de l'edició d'enguany amb el centre neuràlgic a l'antiga fàbrica de tabacs Catsa

Comentaris

Una de les obres ja instal·lades a Sant Julià de Lòria.
Una de les obres ja instal·lades a Sant Julià de Lòria. B.N.

Sant Julià de Lòria comença a acollir les primeres intal·lacions del L'Andart 23. La parròquia serà l'amfitriona de l'edició d'enguany amb el centre neuràlgic a l'antiga fàbrica de tabacs Catsa. El lema és 'La muntanya en circulació' i el país convidat, San Marino.

El comitè artístic de la L’andart 23 va escollir 70 artistes de 20 països, per participar en la cinquena edició. La tria es va fer entre els 153 projectes presentats, un 50% més que en la passada edició. El certamen es farà del proper dia 15 de setembre al 15 de novembre.

Enguany hi haurà obres molt tecnològiques de la Fundació Sorigué,  propostes d'una cinquantena d'artistes i aportacions noves, com la del Col·legi d'Arquitectes, que presenta un treball d'Hèctor Manresa escollida pels col·legiats i que porta per títol 'Muntanya Plàstica". La col·laboració amb la fundació permetrà la projecció de dos videoinstal·lacions del seu fons d'art realitzades pel nord-americà Bill Viola, considerat el pare del videoart.

A més, la mostra permetrà posar en valor un edifici singular com és de la Catsa. La biennal està considerada com una una porta d'entrada per a molts artistes del país que no sempre estan en el circuit, i d'altres d'arreu del món especialitzats en aquesta mena de propostes

Comentaris (10)

Trending