L’actriu andorrana Àstrid Janer s’incorpora a l’elenc d’una sèrie que emet TVE

La jove encampadana resident a Barcelona interpreta Natalia Quesada al serial de mitja tarda ‘Acacias 38’

Àstrid Janer caracteritzada com a Natalia Quesada davant el portal de 'Acacias 38'.
Àstrid Janer caracteritzada com a Natalia Quesada davant el portal de 'Acacias 38'.

L’actriu andorrana Àstrid Janer torna a petita pantalla. Després de participar a la sèrie emesa per Antena 3 ‘Nudo’, s’ha incorporat aquesta setmana a l’elenc del serial que Televisió Espanyola (TVE) emet una bona estona després de dinar i que s’anomena ‘Acacias 38’. Ben aviat la producció del canal públic espanyol en col·laboració amb Boomerang TV incorpora nous personatges per anar donant salsa al culebrot.

Janer, encampadana resident a Barcelona per motius d’estudis, primer, i feina, després, encara que va tot sovint a Madrid si les obligacions professionals ho requereixen, interpretació el paper de Natalia Quesada. A ‘Acacias 38’ s’hi incorporen els germans Quesada per revolucionar una mica la vida d’unes famílies burgeses. Si Àstrid Janer fa de Natalia, amiga de la infància del personatge d’Anabel, filla de Marcos, l’actor Carlos de Austria encarna Aurelio Quesada.

Àstrid Janer és llicenciada en Belles Arts i ara s'endinsa en el món de les arts escèniques.

Relacionat

"Jo vull ser actriu i encara és aviat per frustrar-me"

Llicenciada en Belles Arts, una matèria que no pretén pas abandonar, Janer va fer els seus primers passos televisius enregistrant diversos programes de ‘Clan TV’. El seu debut interpretatiu va ser el ‘thriller’ ‘Nudo’ i ara arriba a ‘Acacias 38’, una sèrie que s’emet passades les cinc de la tarda a la Primera de TVE i que està més que consolidada. Supera els 1.250 capítols.

‘Acacias 38’ ens trasllada de dilluns a divendres des del 2015 fins al 1913 per a explicar-nos la història d'un grup de criades i les famílies burgeses per a les quals treballen. Una història de rics i pobres que reflecteix la confluència de dos mons en un únic espai, en un mateix immoble, un mateix portal, el que dóna nom a la sèrie: ‘Acacias 38’. L'edifici, situat en un barri burgès d'una gran ciutat espanyola, serà l'escenari de les aventures d'uns i altres. Les famílies, les seves criades i la gent de barri protagonitzaran les trames d'aquesta sèrie diària i coral amb més de 20 personatges. L'amor, la gelosia, les passions, les venjances, els odis i l'alegria són els ingredients de la telenovel·la.

carlos de austria astrid janer acacias 1
Àstrid Janer i Carlos de Austria com als germans Quesada.

I Natalia Quesada, el personatge que interpreta l’actriu andorrana, és la germana menor d'Aurelio. Es va criar envoltada de luxes i privilegis dels rics hisendats mexicans. És amiga des de la infància, s’ha dit, d'Anabel, amb qui comparteix la seva alegria i frivolitat, i rivalitza amb ella en nombrosos aspectes, ja que l'enveja és un dels seus defectes més acusats. A sobre, té una especial capacitat per a la seducció que no dubtarà a utilitzar en l’immoble escenari de les aventures i desventures de burgesos i servents.

Etiquetes

Comentaris

Trending