Crèdit Andorrà ‘perd el control’ de les assegurances de vida en favor de Caser

L’operació, que aportarà a l’entitat andorrana una nova injecció econòmica, està pendent de les autoritzacions dels respectius reguladors

Comentaris

-
-
La divisió asseguradora de Crèdit Andorra es divideix en dos: Crèdit Asseguranes destinat a pensions, plans de jubilació i vida estalvi continuarà sota el control total de l’entitat andorrana. En canvi, la branca d’assegurances de vida, que es passa a dir CA Vida Assegurances, tindrà el control de la companyia espanyola Caser, que ostentarà el 51% de l’esmentada divisió. Crèdit Andorrà continua buscant fórmules per aconseguir injeccions econòmiques i alleugerir les seves dificultats.

Crèdit Andorrà i Caser Seguros han arribat a un acord pel qual la companyia espanyola entra a formar part de l'negoci assegurador de Vida de el grup financer a Andorra. "L'acord entre Crèdit Andorrà i Caser Seguros és una aliança que té com a objectiu impulsar el negoci assegurador, el creixement i la generació de valor afegit per als clients", indiquen. Després de l'acord, Crèdit Andorrà tindrà el 49% de l'capital de CA Vida Assegurances, mentre que Caser Seguros serà el titular de l'51%. Com s’ha dit, Crèdit Andorrà mantindrà el 100% de l'capital de Crèdit Assegurances (vida estalvi, plans de jubilació i pensions). L'operació està pendent d'obtenir les autoritzacions de la DGSFP i de l'Autoritat Financera Andorrana (AFA).

El director general de Caser Assegurances, Ignacio Eyries, ha destacat en un comunicat emès a Espanya les capacitats i coneixements de l'asseguradora en la distribució bancasseguradora, al costat de la diversificació i innovació de la seva proposta en el ram de vida. "Es tracta, a més, del primer acord que vam signar a Andorra, on esperem poder intensificar la nostra activitat", afegeix. Per al conseller executiu i director general de Grup Financer Crèdit Andorrà, Xavier Cornella, "el negoci assegurador és i continuarà sent un pilar estratègic per al Grup, ja que les assegurances són una activitat complementària a la naturalesa de l'propi negoci bancari. Aquest acord ens permetrà desenvolupar un projecte conjunt entre dues companyies de referència, en el qual sumarem capacitats i talent per garantir i liderar el creixement futur".

Comentaris (1)

Trending