Controls de la policia per les infraccions a les rotondes

El proper dilluns comença una campanya temàtica

Un control de trànsit de la policia al centre d'Andorra la Vella.
Un control de trànsit de la policia al centre d'Andorra la Vella.
L'augment d'accidents de trànsit a les rotondes ha impulsat la policia a fer una campanya temàtica dirigida a les maniobres incorrectes i als comportaments imprudents dels conductors que puguin derivar en situacions de risc. Aquesta campanya tindrà lloc entre el 10 i el 23 de juny.  Els agents faran especial incidència en el control de certs articles del Codi de la circulació com no regular la velocitat i no extremar les precaucions en encreuaments o rotondes; l’excés de velocitat; canviar de direcció sense observar la presència d’altres vehicles o fer-ho sense advertir els altres vehicles o bé canviar de direcció amb una maniobra incorrecta. 

La policia començarà el 10 de juny, una campanya  de control de la circulació en rotondes que finalitzarà el 23 de juny. Des del cos de l’ordre s’informa, en un comunicat, que aquesta acció ve motivada per l’augment d’accidents de trànsit “pel mal ús o forma de circular a les rotondes” i té per objectiu reduir l’accidentalitat. 

Durant la campanya, els agents faran especial incidència en el control de certs articles del Codi de la circulació com no regular la velocitat i no extremar les precaucions en encreuaments o rotondes; l’excés de velocitat; canviar de direcció sense observar la presència d’altres vehicles o fer-ho sense advertir els altres vehicles o bé canviar de direcció amb una maniobra incorrecta. 

D’aquesta manera, es faran controls específics a les rotondes per tal de poder constatar infraccions relacionades amb un comportament imprudent per part dels conductors. Des del Cos de Policia incideixen en el fet que es dona a conèixer aquesta acció “amb la intenció d’informar el conjunt dels ciutadans”.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending