Conservar l'antiguitat i la feina en la mateixa secció, neguits dels treballadors del Punt de Trobada

-
-
El grup Pyrénées posarà en marxa a curt termini un punt d’informació i orientació per atendre els treballadors del Punt de Trobada que ho sol·licitin i acompanyar-los en la transició cap al nou projecte del centre comercial. Així mateix, aviat donarà a conèixer els socis que l'acompanyaran en el nou establiment i no està confirmat si hi serà l'empresa francesa Auchan.

Fonts dels treballadors han expressat  a l'Altaveu alguns dels temes que exposaran a les trobades que mantinguin al punt d'informació i que són bàsicament dos: si mantindran l'antiguitat i si conservaran el mateix lloc de treball. "No trobariem lògic que algú que faci de carnisser passi a vendre electrodomèstics", comenten. Els treballadors no amaguen un cert neguit pel canvi d'empresa i per si es respectaran les condicions com ara els dies de festa i vacances que tenen ara. Asseguren que "són dos models comercials diferents i caldrà adaptar-se al nou".

Per altra banda, l'objectiu de la propietat del terreny on s'aixeca l'edifici, la família Mallol-Sunyer vol facilitar als actuals arrendataris un espai raonable de temps perquè pugui liquidar els estocs, tancar els contactes amb els proveïdors i poder indemnitzar els empleats que vulguin plegar.

Els treballadors consultats han explicat que el volum d'estoc és molt gran i han recordat que "hi ha proveïdors que treballen practicàment al cent per cent per al Punt de Trobada". De tota manera el cas del desnonament encara perquè hi haurà un recurs d’empara al Tribunal Constitucional al·legant que el procés no ha estat degut.

 

 

Comentaris (1)

Trending