Compte amb els condons: hi ha un alt risc que es puguin trencar

El ministeri de Salut recomana, seguint directrius d’una agència espanyola experta en productes sanitaris, la retirada d’un seguit de lots de preservatius de la casa Durex que resulten defectuosos

-
-
El ministeri de Salut recomana anar molt alerta en el cas que sigui usuari de preservatius. En concret, de la marca Durex. Hi ha diversos lots dels esmentats profilàctics fabricats a Espanya i distribuïts arreu d’Europa que han sortit defectuosos. El departament governamental avisa d’acudir al lloc on s’hagi comprat el producte per comprovar si està entre els lots dels quals se’n recomana la retirada.

I és que Salut ha tingut coneixement a través de l’Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS) de la retirada del mercat de determinats lots de preservatius masculins Durex degut a la possibilitat de que no compleixin els estàndards de qualitat relacionats amb la pressió de ruptura cap al final de la vida útil del producte. Aquest fet podria comportar un augment en el nombre de ruptures de preservatius durant el seu ús. 

Per això es demana no usar aquests profilàctics. La relació de lots de la qual se’n demana la seva retirada es pot consultar aquí. Alhora, a aquells establiments que comercialitzen aquest producte se’ls demana que revisin les seves partides i les apartin de la venda al públic. O que canviïn el producte a aquells clients que es presentin a l’establiment amb alguna de les caixes incloses en els lots conflictius.

 

Comentaris

Trending