Coalició d’Independents d’Andorra la Vella es manté com a grup però dóna llibertat absoluta de vot

La formació al seu dia liderada per Rosa Ferrer continua activa però com a tal no s’ha acosta a cap partit tot i que individualment alguns dels seus components poden acabar a llistes

-
-
La desaparició de la seva fundadora i ànima absoluta, Rosa Ferrer, va escapçar en certa manera la Coalició d’Independents que va vèncer les comunals del 2011 i va dirigir durant quatre anys la corporació d’Andorra la Vella. No obstant això, aquesta formació teòricament independent que va agrupar diferents sensibilitats de la capital  s’ha mantingut com a grup. Davant les properes eleccions generals, l’agrupació, que pot arreplegar una vintena de persones, ja ha donat llibertat absoluta de vot als seus simpatitzants.

Fonts de la coalició han assegurat que l’agrupació com a tal no ha fet cap acostament ni ha mantingut contactes amb cap altra formació que s’estigui construint o que ja tingui decidit clarament que concorrerà als comicis del 7 d’abril. No obstant això, segons les mateixes fonts, a nivell individual sí que diverses persones integrades en aquest grup, que manté periòdicament algunes trobades, haurien rebut propostes tant de Demòcrates com Liberals passant per la ‘terceravia’. També haurien assistit en alguns àpats organitzats per Virtus Unita.

Les fonts consultades han assegurat que no es pot descartar que algunes de les persones que estan lligades a Coalició d’Independents acabin apareixent a algunes de les candidatures que s’hauran d’inscriure degudament com a molt tard el migdia del 27 de febrer. Però que aquest fet no pressuposarà cap acord amb l’agrupació en el seu conjunt. D’aquí que s’hagi donat la llibertat absoluta de vot.

Comentaris

Trending