Ciutadans compromesos amb les voravies

La futura majoria comunal de la Massana ‘collarà’ el Govern per eixamplar alguns revolts de les carreteres generals que porten a pobles com Pal o Arinsal

-
-
El futur comú de la Massana millorarà, sí o sí, les voravies dels vials que porten del centre de la parròquia als diferents pobles. Les millorarà allí on n’hi hagi, i les construirà de nou allí on no n’hi hagi, que no són pas pocs llocs on no n’hi. I per molta feina que facin durant els propers quatre anys, la cònsol menor i candidata de Ciutadans Compromesos (CC DA Liberals), Olga Molné, ja ha assegurat que no ho deixaran pas tot resolt.

Acompanyada, entre altres, de la número 2 de la llista, Eva Sansa, Molné ha tornat a exposar, aquesta vegada des del carrer Major que ha vit finalitzar recentment el seu embelliment, la necessitat que tots els pobles de la parròquia quedin units per voravia amb el nucli central. “Hi ha molts trams on malauradament” no hi ha voreres, ha explicat Molné, que ha recordat que prioritzaran aquells trams on quedi poc per finalitzar tot l’entramat per a vianants o es mirarà d’actuar en punts més perillosos o conflictius.

No ho podrà pas fer sempre tot sol, el comú de la Massana, perquè caldrà, en alguns punts, abans de poder construir la voravia eixamplar alguns punts molt estret, especialment revolts, en les carreteres que van a Pal o Arinsal. En tractar-se de vials de titularitat estatal, s’haurà de demanar també al Govern que actuï. Una vegada es facin els treballs d’eixamplament, i amb una col·laboració que es pretén que sigui prou bona, es construiran també les voreres.

Comentaris

Trending