Espot clou la Trobada Empresarial fent una crida a la unitat internacional per a superar la crisi

Durant l'acte, Andorra Telecom ha rebut el guardó d’argent dels Premis Iberoamericans de la Qualitat

Acte de cloenda de la Trobada Empresarial.
Acte de cloenda de la Trobada Empresarial.

La cloenda de la Trobada Empresarial ha donat el tret de sortida per a la Cimera Iberoamericana. El cap de Govern, Xavier Espot, ha fet una crida per a la feina conjunta entre tots els estats presents per a una recuperació més ràpida i sostenible. A més, a l’entrega dels premis que entrega la Fundació Iberoamericana per a la Gestió de la Qualitat (Fundibeq), Andorra Telecom ha rebut un dels guardons d'argent.

Espot ha posat les paraules finals a la Trobada Empresarial, apel·lant a la necessitat de treballar conjuntament per aconseguir sortir de la crisi provocada per la Covid-19 i que ha posat en relleu deficiències estructurals. “Els reptes de futur són comuns entre governs, societat civil i les empreses. La forma en què reaccionem a partir d’ara marcarà la dècada vinent i el futur de les societats.La crisi ha accelerat els canvis que la societat necessitava" ”, ha assenyalat.  A més, ha indicat que els objectius ecològics marcats a l’agenda 2030 són un patró clar per a dirigir accions futures i redefinir els valors que marcaran la reputació de les empreses.

En aquest acte també s’ha fet entrega dels Premis Iberoamericans de Qualitat 2020 atorgats per la Findibeq. Andorra Telecom ha aconseguit un dels guardons d’argent, que ha recollit el seu director general, Jordi Nadal. El jurat ha remarcat de l’entitat les bones pràctiques en la gestió i l’alta implicació amb el país. Aquest premi és un projecte adscrit a la Cimera Iberoamericana i té l’objectiu de reconèixer la qualitat de les empreses. A més, busca oferir un model que pugui comparar-se amb organitzacions excel·lents a nivell internacional i difondre les millors pràctiques dels guanyadors.

Un altre dels punts tractats per posar fi a la trobada ha sigut el trasllat de les recomanacions als caps d’Estat i de govern presents. Així, se’ls han comunicat les principals conclusions estretes de les diferents taules rodones celebrades en les dues jornades. La innovació, el comerç i la inversió com a vies per a superar la crisi, la participació més efectiva del sector privat, l’apoderament econòmic de les dones i la reducció de la informalitat, entre d’altres, han sigut els punts que s’han dirigit als mandataris perquè els tinguin presents per a decisions futures.

A la cloenda han estat presents el president del govern d’Espanya, Pedro Sánchez; el president de la República Dominicana, Luis Abinader; el president de Guatemala, Alejandro Giammattei; el president de Portugal, Marcelo Rebelo de Sousa; la secretaria general Iberoamericana, Rebeca Grynspan i el rei d’Espanya, Felip VI.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending