Andorra la Vella negocia per acollir aquest any el Cirque du Soleil davant de Govern

El terreny on es fa la Fira del Bestiar és també el principal candidat per al recinte multifuncional

Vista del terreny on es vol ubicar el Cirque du Soleil aquest any.
Vista del terreny on es vol ubicar el Cirque du Soleil aquest any.
El comú d'Andorra la Vella ha presentat aquest dilluns als veïns i comerciants, l'avantprojecte del pla de millora del Centre Històric. La cònsol major, Conxita Marsol ha dit que és molt probable que el recinte multinfuncional es construeixi al terreny que hi ha davant de Govern. Es connectaria de manera aèria amb la plaça del Poble. En aquesta parcel·la, hi ha la voluntat per part del comú que aculli aquest any el Cirque du Soleil. Fins ara, el candidat era l'aparcament Valira.

Marsol ha explicat que el projecte de millora s'està treballant amb l'associació de veïns i comerciants del Centre Històric. La cònsol ha dit que "és una zona d'actuació gran i important, amb la Casa de la Vall com la joia de la corona i el principal monument del país".

Segons Marsol, el trasllat del km 0 a la carretera de l'Obac, i la construcció de la rotonda de la Margineda ha tret centralisme a Andorra la Vella. "Per això hem d'aconseguir que l'entrada a la capital sigui el punt rodó del carrer doctor Vilanova, a partir de l'estació nacional d'autobusos". També ha mostrat el seu desig que la passarel·la de la plaça del Poble estigui inaugurada el mes d'agost.

El cònsol menor, David Astrié ha fet un repàs a les actuacions que s'han dut a terme fins ara amb els conceptes de "parròquia activa" i "una parròquia per a les persones". L'arquitecte Miquel Mercè, per la seva banda, ha presentat el projecte de remodelació del Centre Històric, estructurat en tres elements: la pedra, la fusta i el ferro.

Comentaris (4)

Trending