‘Canvien’ la piscina exterior dels Serradells per un aquaparc a l’Estadi comunal 

La nova atracció entrarà en servei dimarts que ve i es mantindrà oberta de dimarts a diumenges, en diferents horaris, fins a l’1 de setembre

-
-
Qui no es conforma és perquè no vol. A manca de la piscina exterior als Serradells, els usuaris podran gaudir, sia o no el mateix, d’un aquaparc que s’instal·larà a l’Estadi comunal. Els abonats al centre esportiu hi tindran l’accés gratuït i per al públic en general l’entrada tindrà un cost de 3 euros. L’atracció entrarà en marxa dimarts vinent i funcionarà fins a l’1 de setembre.

Malgrat que la intenció del comú era poder disposar a l’estiu de la piscina exterior dels Serradells, finalment els informes tècnics no n’autoritzen l’obertura perquè la instal·lació limita amb la façana del centre esportiu més malmesa per l’incendi del novembre. Això ha fet buscar alternatives per oferir una proposta lúdica i refrescant per als ciutadans en absència de la piscina exterior. Així, a partir del dimarts 9 de juliol a les 11 hores, el gol nord de l’Estadi comunal Joan Samarra Vila oferirà un aquaparc d’estiu que obrirà de dimarts a dissabte d’11 del matí a 7 de la tarda i els diumenges de les 11 del matí a les 3 de la tarda. Cada dissabte a les 5 de la tarda hi haurà una festa de l’escuma. 

L’aquaparc no només comptarà amb piscines inflables, sinó que l’oferta es complementarà amb inflables d’aigua i jocs refrescants per als més menuts. L’espai destinat a aquaparc es concentrarà en els dos terrenys de gespa artificial de l’Estadi, que també s’adequarà per oferir hamaques on prendre el sol i donarà accés a la zona de gespa natural on es podran posar les tovalloles. Hi haurà dutxes exteriors per refrescar-se i vestidors habilitats per als usuaris de l’aquaparc, i s’oferirà servei de bar amb terrassa. 

Cada dissabte a les cinc de la tarda, a més, hi haurà festa de l’escuma per a tots els ciutadans presents a l’aquaparc d’estiu. La instal·lació de l’aquaparc no afectarà la pista d’atletisme, de la qual en podran seguir gaudint els usuaris habituals. El comú  garantirà la presència d’un socorrista aquàtic a banda de sis monitors per desenvolupar aquesta proposta lúdica que inclou diverses activitats que es desenvolupen al mateix temps, com un taller de bombolles gegants o una piscina de boles d’aigua. 

 

Comentaris (4)

Trending