Campanya per exigir la repatriació dels argentins a Change.org

La petició reclama al govern d’Alberto Fernández que torni a activar l’operació retorn i ja acumula prop de 18.000 signatures de suport

La petició a Change.org
La petició a Change.org

Una iniciativa a la plataforma Change.org reclama que el govern argentí reprengui l’operació de repatriació dels nacionals que es troben fora del país, entre els quals els temporers que han treballat a Andorra durant la campanya d’hivern. Els suports recollits superen ja els 17.000 i intenten fer pressió a l’executiu que lidera Alberto Fernández perquè canviï la decisió adoptada el passat dimecres.

En la pàgina, es recorda que el 25 de març, “el govern nacional va frenar el retorn dels argentins atrapats a l’exterior, aproximadament uns 10.000”, ja que “no deixen aterrar els vols”. Per això, es reclama que “es reverteixi aquesta mesura i que es prenguin totes les accions necessàries perquè tornin al país tots els argentins i no només els més grans de 65 anys”.

A banda també es vol que, mentre no es fa efectiu aquesta operació tornada, “les ambaixades, consolats i compatriotes radicats a cada ciutat de l’exterior, col·laborin per ajudar a solucionar aquesta situació humanitària”. Es remarca, a més que “hi ha funcionaris dient que estem en guerra” i s’aprofita per recordar que “cap exercici va abandonar mai els seus soldats al camp de batalla”.

La iniciativa està aconseguint un gran suport per part dels internautes. S’acosta, de fet, ja a les 18.000 peticions i el nombre de signatures creix de forma molt ràpida. S'hi pot accedir a través d'aquest enllaç

Etiquetes

Comentaris

Trending