Campanya entre pares d’escolars per aconseguir que s’obri el sector de la papereria 

Moltes famílies es troben que no poden seguir prou bé les classes que s’estan dictant telemàticament per manca de material

-
-
A través de les xarxes, pares d’escolars que al seu dia, a l’inici del confinament, no van pensar a fer una provisió prou àmplia de material escolar s’estan mobilitzant per mirar d’aconseguir que el Govern consideri com de primera necessitat el sector de la papereria i afins i permeti la seva obertura per tal d’aconseguir material que pot anar des de llibretes i fulls, a llapis de colors o tinta per les impressores.

Malgrat que hi ha empreses del sector al Principat que podrien treballar en línia, és a dir, com a mínim podrien rebre els encàrrecs telemàticament i després ja s’organitzaria la distribució, aquestes empreses no poden actualment operar perquè en els decrets pertinents el Govern no les ha inclòs entre les activitats econòmiques que poden treballar. Ni tan sols en règim de guàrdia o semi obertura.

En conseqüència, hi ha molts escolars que no poden seguir prou adequadament unes classes que ja no són del tot normals, atès que davant l’eventualitat del coronavirus s’estan duent a terme de la millor manera telemàtica i no sempre és senzill tot i la familiaritat que ja tenen els més petits amb les noves tecnologies. D’aquí que s’hagi iniciat una mena de campanya que contempla l’enviament de missatges de queixa al correu electrònic info.tramits@govern.ad amb l’objectiu que el Govern reconsideri la seva posició inicial i es permeti el sector operar encara que sigui de manera parcial.

Comentaris (9)

Trending