Caldea eleva els seus ingressos fins als 16,5 milions de euros durant el 2019

El termolúdic ha tornat a rebre més de 400.000 clients

-
-

Caldea ha tornat a superar la barrera dels 400.000 visitants durant el 2019 i ha ingressat 16,5 milions d’euros, el que representa un augment de la facturació del 5%, prop de 800.000 euros respecte l’any anterior. Aquesta xifra ha superat l’objectiu de la companyia que, per tercer any consecutiu, tancarà l’exercici amb un resultat net positiu.

La companyia ressalta que, el perfeccionament de la estratègia comercial, orientada a augmentar el preu mig de las entrades i a maximitzar la venta directa 'online'; la millora dels ingressos dels serveis complementaris (tractaments, restauració i Club) i la implementació de noves tecnologies que estan alleugerant l’operació del centre, han contribuït de manera significativa als bons resultats de 2019.

El director general de Caldea, Miguel Pedregal, valora molt positivament aquestes xifres i apunta que, per seguir millorant-les, “entre les nostres previsions pel 2020 figura orientar tots els esforços en enriquir la experiència de client amb l’estrena de més serveis adequats als nostres segments estratègics, amb la creació de nous espectacles automàtics i amb la inauguració de instal·lacions com la llacuna panoràmica, que obrirà les seves portes el pròxim mes de març”. Aquest equipament sobresortirà de la terrassa exterior i tindrà una secció transparent i translúcida que sobrevolarà el riu.

 

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.