Budzaku preveu un augment del 2% de turistes aquest hivern

La campanya de promoció incorpora Itàlia i tindrà un cost de 3,5 milions d'euros

-
-
Andorra Turisme ha presentant aquest dijous, a Escaldes-Engordany, la campanya d'hivern 2019-2020. El seu director general, Betim Budzaku preveu un augment del 2,2% de turistes, gràcies al creiexement del francès. La campanya de promoció, per la seva part, arribarà a nou països i tindrà un cost de 3,5 milions d'euros.

Els càlculs d'Andorra Turisme passen per un augment del turista procedent de França fins a un 3%. Per contra es preveu un descens dels espanyols que arribaria a un 2,1%, el mateix que els d'altres nacionalitats. Budzaku atribueix l'augment de francesos a les campanyes de promoció que s'han fet al país veí del nord. Precisament en aquest àmbit, aquest any la campanya d'hivern es farà a nou països amb la incorporació d'Itàlia. Es considera que hi ha un bon número de turistes italians que visiten Barcelona o la Costa Brava i l'objectiu és que incloguin Andorra en el seu circuit.

 Budzaku s'ha mostrat preocupat per la situació a Catalunya, un dels mercats principals i en la possibilitat que hi hagi talls a les carreteres durant el pont de la Puríssima. "És una incògnita per a tothom" i "el que més preocupa és l'efecte que pot tenir el tancament de la frontera". Pel que fa a la fallida de l'operador Thomas Cook, creu que no tindrà massa incidència.

En aquesta campanya,  Andorra Turisme encara utilitzarà l'espot dels darrers anys. El febrer del 2020 en rodarà un de nou que s'estrenarà l'hivern següent.

  

Etiquetes

Comentaris

Trending