Una mare i el seu fill resulten ferits lleument en bolcar a l’Aldosa de Canillo el cotxe en què anaven

Mentre no s’ha pogut retirar de la calçada el vehicle, que ha quedat estimbat sobre el lateral del conductor, s’ha originat una retenció força notable

-
-
La dona i el menor -mare i fill- que viatjaven en el cotxe que ha bolcat aquest matí a l’altura de l’Aldosa de Canillo, a la carretera general CG-2, s’han fet ferides de caràcter lleu que han requerit una mínima assistència hospitalària després de la qual han estat donats d’alta. L’accident ha passat poc després de 3/4 de 9 del matí i ha provocat retencions força notables, sobretot en direcció nord cap al Tarter. La cua ha arribat fins ben entrat el nucli urbà de Canillo.

La dona, una resident temporera de 30 anys, hauria perdut el control del vehicle, un Renault Scenic matriculat al Principat, per causes que els experts en accidents de trànsit de la policia estan investigant. El punt on ha tingut lloc el sinistre sol ser força conflictiu, segons coneixedors de la zona. en tot cas, el vehicle en qüestió ha estat l’únic implicat en l’accident. Mentre no s’ha pogut retirar el cotxe de la calçada s’ha produït una notable retenció. Per mirar de pal·liar la cua s’ha donat pas alternatiu però, tot i això, el carril de pujada entre Canillo i el Tarter ha quedat col·lapsat.

La dona viatjava amb un fill seu, de 8 anys. Tots dos han hagut de ser traslladats a l’hospital on se’ls ha atès de lesions menors producte dels cops en el bolcat del vehicle. La conductora ha patit una contusió toràcica i un traumatisme en un genoll. El menor s’ha vist afectat per un traumatisme al pit. En tots els casos, les ferides han estat de caràcter lleu i abans del migdia ja han pogut deixar el centre hospitalari.

 

 

Comentaris

Trending