Arriba la nova gespa de l'Estadi Nacional

Ja han acabat els treballs de retirada de l'antiga superfície

Comentaris

Les bosses amb la nova gespa, a sota de la graderia de l'Estadi Nacional.
Les bosses amb la nova gespa, a sota de la graderia de l'Estadi Nacional.
Aquest dijous han arribat a l'Estadi Nacional els dos camions grans amb la nova herba sintètica, que estarà homologada tant per partits internacionals de futbol com de rugbi. Els treballs de retirada de l'antiga superfície ja han acabat, i el terreny de joc presenta un aspecte ben curiós. L'herba que s'ha tret anirà al camp de futbol que hi ha al Centre de Tecnificació d'Ordino.

Els camions han vingut des de Burgos i s'han aparcat a la porta principal de l'Estadi Nacional des d'on s'han descarregat les bosses amb la nova herba sintètica que s'han instal·lat, pel moment, a sota de la graderia. Ara es començarà a instal·lar i els treballs han d'estar enllestits durant la primera setmana de novembre per poder acollir els propers compromisos internacionals de les seleccions de futbol i de rugbi.

L'actual gespa sintètica es va començar a treure just després del partit de futbol contra Moldàvia corresponent a la fase de classificació de l'Eurocopa 2020 que va acabar amb triomf andorrà per 1-0. La instal·lació de les dues superfícies a Ordino i a Andorra la Vella, van ser adjudicats per la via d’urgència a l’empresa Fieldturf Poligras per un import de poc més de 133.000 euros, dels quals uns 41.000 corresponent als treballs actuals i la resta als de la parròquia ordinenca.

El canvi de gespa de l'Estadi Nacional ve motivat després que no passés tots els requisits del test de la UEFA i ja amb cinc anys d’antiguitat.

Etiquetes

Comentaris

Trending