Argentina reprèn la setmana vinent els vols des de Madrid i Barcelona

Un avió sortirà de Barajas el dilluns i un altre des del Prat el dimecres i ara cal veure si els poden aprofitar els temporers atrapats a Andorra

Un avió d'Aerolíneas Argenitnas.
Un avió d'Aerolíneas Argenitnas.

Aerolíneas Argentinas ha anunciat dos nous vols des d’Espanya per la setmana vinent. Després d’uns dies sense que s’organitzés cap avió del qual es poguessin aprofitar els temporers atrapats a Andorra, la companyia n’anuncia dos. Un sortirà de Madrid i l’altre de Barcelona i ara caldrà veure quants dels qui estan al Principat podran viajar-hi.

El cronograma de vols anunciat per aquesta setmana per la cancelleria d’Exteriors del govern argentí va deixar congelat el procés de repatriació tant des d’Espanya com des de França. Cap dels vols sortia d’aeroports propers a Andorra i, per tant, no hi podien viatjar cap dels encara més de 2.000 temporers que encara romanen al Principat. Es deixava de nou clar que la Casa Rosada manté una extrema prudència a l’hora de permetre retorns des de països amb molta afectació del coronavirus.

La situació canviarà, però, la setmana vinent. Almenys, mínimament. Des d’Aerolíneas Argentinas s’ha confirmat que hi haurà dos vols des d’Espanya. S’aprofitaran avions que transportaran espanyols des d’Ezeiza i, per tant, després tornaran a Buenos Aires. Ho faran, en aquesta ocasió, amb passatgers.

El primer vol sortirà el dilluns poc després de dos quarts de set de la tarda des de l’aeroport de Barajas. La previsió és arribar a Buenos Aires durant la matinada de dimarts. El segon serà dimecres, dia 13, des del Prat, previst per a les set del vespre.

Ara caldrà veure quants dels temporers argentins poden agafar bitllet en aquests vols, que també són per molts nacionals que es troben a Espanya. Des del consolat de Barcelona hauran de gestionar, teòricament, prioritzant aquells que es troben en situació més vulnerable.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending