Andorra Turisme contracta National Geographic per fer reportatges sobre la fauna i la flora

Tindrà la col·laboració de l'empresa encampadana Pirenalia i el cost s'inclou en els 650.000 euros de l'acord amb Disney

Presentació de l'acord d'Andorra Turisme amb National Geographic.
Presentació de l'acord d'Andorra Turisme amb National Geographic.

National Geographic farà fotografies i tres vídeos d'un minut sobre la fauna i la flora d'Andorra. L'encarregat serà el fotògraf i explorador Jaime Rojo i comptarà amb la col·laboració de l'empresa encampadana Pirenalia de Marc Mossoll. El treball s'inclou en el contracte, que per quart any consecutiu, lliga Andorra Turisme amb Disney ja que National Geographic forma part d'aquest grup. L'objectiu segons Rojo "es mostrar Andorra al món amb un altres ulls".

El cost del treball s'inclou en els 650.000 euros que paga Andorra Turisme a Disney. Rojo avança que serà "un producte memorable". La primera fase serà un treball de camp amb l'equip de Pirenalia i l'objectiu és tenir imatges de les tres estacions perquè segons Rojo "la primavera aquí és molt curta".  El projecte "vol mostrar el més desconegut del país" i ha d'estar enllestit a finals d'aquest any. Es centrarà en la creació d´una extensa galeria fotogràfica de les principals espècies del país.

La ministra de Turisme, Veronica Canals considera que amb la difusió dels tres vídeos i les fotografies "es pot desestacionalitzar l'afluència de visitants, potenciar l'interès per la cultura el medi ambient, i posicionar Andorra al món des d'una alta perspectiva". Ha destacat la transversalitat del projecte ja que inclou diversos ministeris, i ha recordat que el Principat acollirà la Cimera Iberoamericana que té com a eix vertebrador la sostenibilitat.

A part d´això, també està previst que Jaime Rojo realitzi un taller de fotografia i una xerrada al país per presentar la seva experiència en aquest projecte. Per últim, a finals d´any s´oferirà una exposició fotogràfica a Andorra amb les millors imatges de tots aquests mesos de feina.

Després de tres anys d´aliança estratègica amb Disney, i aprofitant que la multinacional nord-americana s´ha fusionat amb Fox, propietària de National Geographic, Andorra Turisme enceta una col·laboració amb aquesta capçalera i renova un any més la col·laboració amb Disney.

              

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending