Andorra Turisme aposta per captar turistes gallecs

El responsable comercial de la societat, Jordi Haro, es reuneix amb representants de les agències de viatges de la comunitat autònoma per presentar l’oferta del Principat

Jordi Haro, durant la trobada amb les agències gallegues.
Jordi Haro, durant la trobada amb les agències gallegues.

Andorra Turisme vol captar visitants provinents de Galícia. Aquest és l’objectiu de l’acord que s’ha tancat amb l’agència de viatges InterRías i que va ser presentat pel responsable comercial de l’ens, Jordi Haro, durant una reunió amb representants del sector a Santiago de Compostel·la. Es vol, ha assegurat, oferir “una experiència única” durant tot l’any.

La trobada ha permès Haro presentar el destí andorrà a les agències de viatges de Galícia, entre les quals ha desgranat l’oferta del Principat, remarcant de forma especial el “turisme de descans, cultural i el gastronòmic”. Des d’Andorra Turisme es vol “donar a conèixer un altre tipus de pla de viatge per redescobrir el territori i donar-li una perspectiva de 360 graus per tots els dies de l’any”.

Els pilars d’aquesta forma d’entendre Andorra serien, segons Haro, els complexos d’aigües termals així com l’oferta cultural, amb el patrimoni del romànic i la “peculiar gastronomia”. Això, ha destacat, sense oblidar un dels punts que sempre ha tingut el país: les compres.

El públic que es vol buscar a Galícia serien famílies, parelles o amics que busquen “compartir experiències” sigui centrades en turisme de natura o bé el descans i la relaxació que poden oferir centres com ara Caldea, del qual Haro ha recordat que es tracta d’un “referent al sud d’Europa”. A nivell de natura, a més, no es pot descuidar la muntanya, amb “més quilòmetres de pistes d’esquí que no pas de carreteres”.

Etiquetes

Comentaris

Trending