Andorra torna a sortir als balcons per ovacionar els sanitaris

Tot i el canvi d'hora, la resposta ha tornat a ser massiva i els aplaudiments s'han pogut escoltar a gairebé tots els indrets del Principat

Comentaris

Gent aplaudint des de la finestra a Andorra la Vella.
Gent aplaudint des de la finestra a Andorra la Vella.
Per segon dia consecutiu, els balcons han tornat a ser l'escenari d'una ovació als serveis sanitaris per agrair la seva dedicació i el seu esforç davant la pandèmia del Covid-19. Aquest diumenge la cita, impulsada des del grup de Faceboo 'Andorra solidària davant el Covid-19' ha estat a les vuit del vespre.  Els aplaudiments s'han pogut escoltar a gairebé tot el Principat.

La convocatòria es va fer per mitjà de les xarxes socials i la primera cita, el dissabte va comptar ja amb una gran participació, que s'ha repetit aquest diumenge tot i el canvi d'hora, passant l'inici de l'acció a les vuit del vespre. Ni el fet que plogués a moltes zones ha frenat una ciutadania amb ganes d'agrair l'esforç realitzat pel col·lectiu de professionals sanitaris en uns moments tan difícils.

Les imatges dels aplaudiments i del so de les cassoles, han tornat a ser les protagonistes de molts vídeos que circulen per Twitter i per Facebook. Aquesta iniciativa també s'ha dut a terme en altres territoris, com ara Barcelona, també amb força èxit. L'acció també té l'objectiu d'encoratjar-los de cara als pròxims dies que seran, segons totes les previsions, de molta i intensa feina.

Des del Servei Andorrà d'Atenció Sanitària (SAAS) han respòs agraint aquesta iniciativa espontània que es vol prolongar durant els pròxims dies. També han agraït la tramesa, aquest diumenge, d'unes caixes amb canapès que els ha proporcionat una pastisseria.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending