Alerten de la presència d’un jove que cometria petits furts en locals d’Andorra la Vella

En un dels establiments afectats va demanar si li podien avisar un taxi i quan el cambrer es va tombar va aprofitar per agafar el pot amb les propines i marxar

-
-
Responsables d’establiments de restauració i oci nocturn de la zona de Maria Pla d’Andorra la Vella alerten de la presència, els darrers dies, d’un home que s’expressaria amb certa dificultat, com si patís alguna mena de retard, i que aprofita qualsevol badada dels dependents i cambrers del local per agafar el primer que troba de cert valor -encara que molt relatiu- i marxar tot seguit amb celeritat.

Els responsables d’un dels locals afectats, un bar de copes, tenen intenció de presentar denúncia aquest mateix dijous. Asseguren que no és pas tant per la quantitat furtada sinó amb l’intent de fer dissuadir l’autor dels petits furts del seu comportament i, també, per evitar la mala imatge que es pot donar i la sensació d’inseguretat que es pot transmetre. Els consultats han assegurat que hi ha el convenciment que el jove ha actuat a més d’un establiment.

En el cas concret que es pretén denunciar avui, l’home, d’1,80 aproximadament i amb certa dificultat aparent per parlar, es va adreçar a la barra per demanar si li podien sol·licitar un taxi. Quan el cambrer que l’atenia va girar-se un moment, el murri va agafar un pot que hi havia a proximitat amb les propines -uns quants euros tot plegat, la suma no ha transcendit-, se’l va posar dins la caçadora i va marxar amb certa rapidesa.

“A veure si entre tots podem posar punt final amb aquesta xacra. El furt en sí és petit, però semblava una persona que es dedica això i, al final, el que fa és fer-nos quedar malament a tots”, han explicat des del local de copes del carrer Maria Pla que ha estat un dels afectats per l’acció d’aquest murri que cercava, aparentment, que l’ajudessin a demanar un taxi.

Etiquetes

Comentaris

Trending