La Targeta Solidària de MoraBanc recapta 89.979 euros durant el 2020

Els donatius provenen dels ciutadans que participen en la iniciativa mitjançant arrodoniments en les compres o aportacions directes

El xec simbòlic per anunciar la recaptació
El xec simbòlic per anunciar la recaptació MoraBanc

Les targetes solidàries de MoraBanc han recaptat durant el 2020 un total de 89.979 euros entre les aportacions dels clients i les del mateix banc. Des del començament del projecte, l’any 2010, el projecte social de l’entitat bancària ha recaptat 1.137.518 euros per a les entitats col·laboradores. Aquests donatius provenen dels ciutadans que participen en la iniciativa mitjançant arrodoniments en les compres aportacions directes. 

Actualment participen en el programa 21 entitats: Infants del Món, La Gavernera, UNICEF, Càritas Andorrana, AINA, Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell, IBO-Àfrica, Mans Unides, Fundació Clara Rabassa, Cooperand, Bomosa, Carisma, Hi Arribarem, Fundació Privada Tutelar, Associació Marc GG, l’Associació de Dones d’Andorra, Creu Roja Andorrana, AUTEA, el Patronat Dames de Meritxell, Andorra Telethon i FADEA. 

D’altra banda, durant aquest 2020 la Federació Andorrana d’Esports Adaptats s’ha incorporat al programa de la Targeta Solidària amb el projecte esportiu de l’esquiador Roger Puig, que competeix a la Copa del Món d’esquí. Puig va patir un accident als 14 anys quan era membre de l’equip de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) que li va causar una hemiplegia a la part dreta del cos perdent totes les funcions motrius. 

Comentaris

Trending