Govern atorga 11.434 euros a tres programes destinats a la joventut

Els projectes subvencionats han estat els de l’associació de Joves Inquiets, l’associació Projecte Vida i el Fòrum Nacional

Una assemblea del Fòrum Nacional de la Joventut.
Una assemblea del Fòrum Nacional de la Joventut. Altaveu

L’executiu ha destinat una partida pressupostària d’11.434, 64 euros per subvencionar tres programes destinats a la joventut i que han impulsat l’associació de Joves Inquiets, l’associació Projecte Vida i el Fòrum Nacional de la Joventut d’Andorra.

Entrant al detall, l’associació Joves Inquiets ha rebut 5.395,50 euros per a l’organització del projecte Explora el teu potencial, que té l’objectiu de treballar la intel·ligència emocional i la prevenció d’addiccions a través de l’esport i dinàmiques lúdiques.

D'altra banda, des de l’associació Projecte Vida es vol impulsar la Primera setmana de prevenció d’addiccions a Andorra, amb la que pretén informar i orientar als joves sobre el consum de substàncies tòxiques i addiccions comportamentals. Un projecte pel qual han estat subvencionats amb 2.101,64 euros.

Per acabar, el Fòrum Nacional de la Joventut d’Andorra ha rebut 3.937,50 euros pel projecte ‘Metodologies innovadores per la participació juvenil’, que té per objectiu ampliar el coneixement de la realitat juvenil existent al país

Etiquetes

Comentaris

Trending