La CEA lliura gairebé 5.500 euros a la Creu Roja Andorrana

Els diners recaptats són fruit dels donatius i aportacions que empresaris i empresàries del país van fer amb motiu de la darrera edició dels Premis de la Confederació Empresarial Andorrana

L'acte del lliurament del xec solidari a la Creu Roja Andorrana
L'acte del lliurament del xec solidari a la Creu Roja Andorrana CEA

El president de la Confederació Empresarial Andorrana (CEA), Gerard Cadena, ha lliurat aquesta tarda un xec per valor de 5.479 euros al president de la Creu Roja Andorrana, Josep Pol. Un import que es destinarà a impulsar les noves línies empresarials del servei d’integració laboral d’aquesta entitat solidària.

Els diners recaptats són fruit dels donatius i aportacions que empresaris i empresàries del país van fer amb motiu de la darrera edició dels Premis CEA, una edició que tal com ha destacat el president de la patronal “va haver d’adaptar-se a les circumstàncies actuals, però que no va deixar de tenir el suport solidari de l’empresariat del país, que han aportat més que mai”.

Justament les restriccions sanitàries, que van obligar a suspendre el tradicional sopar que es feia pel lliurament dels premis CEA, van afavorir que algunes de les persones que ja havien fet la seva reserva decidissin aportar l’import de l’àpat a la fila zero, destinada als projectes solidaris de la Creu Roja Andorrana.

Josep Pol ha agraït a la patronal i a les empreses col·laboradores la seva aportació hi ha destacat que l’acció “ajudarà a les persones que més ho necessiten en unes dates especialment significatives”. Aquest donatiu s’integra en els projectes de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de la patronal.

Etiquetes

Comentaris

Trending