La campanya del 25N d’enguany, amb mascareta i participació ciutadana

La peça audiovisual recorda que el Servei d’Atenció a les Víctimes de Violència de Gènere disposa del telèfon gratuït 181 i el WhatsApp +376 606 181

https://youtu.be/LWtxPXA1z64

El Govern d’Andorra, amb la col·laboració de l’Associació de dones d’Andorra (ADA) i Acció Feminista Andorra (AFdA), ha presentat aquest matí el vídeo de la campanya del 25N d’enguany amb l’objectiu de conscienciar la població en la lluita contra la violència de gènere. A més, la peça audiovisual recorda que el Servei d’Atenció a les Víctimes de Violència de Gènere disposa d’un telèfon gratuït -el 181- i d’un WhatsApp -+376 606 181-.

Al vídeo participa el Raonador del Ciutadà, Marc Vila; representants de l’AFdA, el SAAS, el del cos de bombers, els comuns d’Andorra, el cos d’ensenyament, l’ADA, la justícia, la policia i els punts joves; el secretari d’Estat d’Igualtat i Participació Ciutadana, Marc Pons; i la secretaria d’Estat d’Afers Socials, Habitatge i Joventut, així com una treballadora del Servei d’Atenció a les Víctimes de la Violència de Gènere.

Amb una mascareta de color lila i un llaç de color blanc integrat, els protagonistes transmeten diferents missatges, com ara “el teu silenci invisibilitza la violència”, “no volem ni una víctima més”, “la violència de gènere també és una pandèmia”, “la violència de gènere no és només un assumpte de dones” i “tolerància zero amb la violència de gènere” entre altres. A més, Marc Pons destaca que, fins a la data, més de 1.485 dones han estat ateses per aquesta problemàtica.

El vídeo de la campanya del 25-N d'aquest any

 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending