Vives transmet al cònsol ucraïnès “el suport d’Andorra” en la lluita per la sobirania

El Copríncep episcopal s’ha trobat amb Antoni Zorzano i també ha expressat el “reconeixement” pel lideratge que en aquests moments exerceix el president Volodimir Zelensky

Zorzano i la seva dona, al costat de Vives -al mig-.
Zorzano i la seva dona, al costat de Vives -al mig-. BISBAT D'URGELL

El Copríncep Episcopal, Joan Enric Vives, ha rebut aquest divendres el cònsol honorari d’Ucraïna a Andorra, Antoni Zorzano. Durant la trobada, l’arquebisbe d’Urgell i el diplomàtic han intercanviat impressions sobre la situació al país europeu, arran de la invasió per part de Rússia. També han abordat l’atenció que es fa als refugiats que s’han instal·lat al Principat.

Durant l’encontre, i segons el comunicat fet públic des del bisbat, Vives hauria demanat a Zorzano que transmetés al president ucraïnès, Volodimir Zelensky el “reconeixement pel seu lideratge” així com “el suport d’Andorra a la seva lluita per la llibertat i la sobirania del seu país”. El cònsol honorari ha assistit a la trobada, acompanyat de la seva esposa. Per la seva banda, també hi ha assistit el representant del Copríncep Episcopal i Vicari General, Josep Mauri.

Comentaris (3)

Trending