Vives desitja a Biden “un mandat presidencial ple d’èxits”

El Copríncep Episcopal i arquebisbe d’Urgell envia una carta al nou president americà esperant que la seva gestió “signifiqui una decisiva contribució a la pau, a la salut, al medi ambient i al just desenvolupament democràtic del nostre món”

El Copríncep episcopal, Joan Enric Vives.
El Copríncep episcopal, Joan Enric Vives. ARXIU

El Copríncep Episcopal i arquebisbe d’Urgell, Joan-Enric Vives, ha enviat aquest dimecres una carta de felicitació al nou president dels Estats Units, Joseph Biden, “en nom propi i del poble andorrà amb les seves Autoritats”. Vives desitja a Biden  “un mandat presidencial ple d’èxits” i que la tasca al capdavant del govern americà “signifiqui una decisiva contribució a la pau, a la salut, al medi ambient i al just desenvolupament democràtic del nostre món”.

El Copríncep, que envia “la meva sincera i cordial felicitació”, recorda que “ens necessitem els uns als altres per ser una humanitat unida, justa i fraterna”. I acaba escrivint a Biden que “des del Principat d’Andorra us desitgem molt d’encert en aquesta nova i alta responsabilitat de lideratge de l’estimat poble americà, unit amb llaços d’amistat i estimació a la nostra nació andorrana”.

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending