Surten d’Andorra els darrers temporers amb vol programat cap a l'Argentina

Aquest migdia de dilluns s’enlaira el vol operat per Iberia i que ha estat noliejat almenys en part per Ski Andorra amb el suport d’Afers Exteriors i Turisme

https://www.youtube.com/embed/bb2TYDl2jXs

Els darrers temporers argentins amb vol garantit i programat, almenys per ara, han sortit aquest vespre des d’Andorra en direcció a Madrid, on haurien d’arribar entre les 4 i les 5 del matí. El vol cap a l’Argentina, operat per Iberia, està previst que s’enlairi a les 12 del migdia d’aquest dilluns. Són cent vuitanta els treballadors de temporada que han anat cap a la capital espanyola.

Ski Andorra, juntament amb els ministeris d’Afers Exteriors i Turisme s’han encarregat d’impulsar el vol. Ara caldrà veure què passa amb els argentins temporers que encara queden al país. Molts d’ells, de fet, no tenen cap intenció de volar cap al seu país d’origen perquè, en veritat, fa molts anys que ni tan sols hi van perquè ja tenen la vida muntada a Europa. Una altra cosa és que la crisi del coronavirus els hagi trencat els plans.

WhatsApp Image 2020 05 24 at 22.52.52
L'ocupació dels vehicles, de seixanta places, es redueix a la meitat.

En qualsevol cas, els que volen aquest dilluns cap a l’Argentina sí que estaven batallant des de feia dies, setmanes, per poder tornar a casa. Cap a Madrid ho fan en sis autocars (tres d’Andbus i tres més de Nadal-Julià) que estan plens al cinquanta per cent: trenta ocupants per a vehicles de seixanta places.

 

Imatges: Andbus i Nadal-Julià

Comentaris (5)

Trending