Un quart comboi d’ajuda humanitària sortirà dissabte al matí cap a Ucraïna

El trajecte el faran un tràiler amb 14 tones de material i un vehicle de suport, amb set persones; i ja es treballa en l’organització d’una cinquena, i probablement darrera, expedició

Integrants del segon comboi minuts abans de posar-se en marxa.
Integrants del segon comboi minuts abans de posar-se en marxa. ALTAVEU MÈDIA

La Creu Roja enviarà el pròxim cap de setmana un nou comboi humanitari cap a Ucraïna. Els vehicles sortiran la matinada de dissabte i tenen com a destí la ciutat de Lublin. En aquesta nova missió humanitària viatjaran set persones en un tràiler i un vehicle de suport, amb catorze tones de material.

Serà, doncs, el quart comboi que des d’Andorra es desplaci cap al país envaït per Rússia a finals de febrer. L’expedició la formaran set persones: tres xofers, un intèrpret, dos conductors per al vehicle de suport i un delegat de Creu Roja. En aquest cas, es vol intentar que el viatge es faci sense haver d’aturar-se.

Hi haurà dos vehicles: un tràiler per carregar tot el material i un de suport. En total, hi haurà catorze tones d’ajuda humanitària distribuïda en 32 palets. Es preveu sortir del Principat la matinada de dissabte i arribar a Lublin diumenge a última hora de la tarda.

Des de Creu Roja s’ha avançat que la voluntat és organitzar un cinquè comboi. I és que encara es rep una quantitat important de material humanitari que caldrà traslladar a Ucraïna. Aquest cinquè viatge, s’ha apuntat, sí que serà, si res canvia, el darrer.

Comentaris (1)

Trending