El nou Consolat de Portugal ja té ubicació

L’obertura s’hauria de donar abans de finalitzar el primer semestre de l’any i actualment s’està treballant en l’estructura orgànica interna

El diputat socialista, Paulo Pisco.
El diputat socialista, Paulo Pisco.

La preparació del nou Consolat General de Portugal a Andorra avança a bon ritme. Així ho afirma el diputat socialista Paulo Pisco durant la seva darrera visita al Principat. Entre els diferents aspectes que ja s’haurien concretat estaria la seva ubicació, tot i que Pisco no l’ha volgut revelar. Actualment es reballa en l’estructura orgànica interna i, en principi, es mantindria el termini d’obertura durant el primer semestre de l’any.

“El lloc ja està definit, però el Govern no m’ha dit exactament on serà, però ja se sap on s’ubicarà”, ha afirmat Pisco. D’aquesta manera es tancaria un dels serrells clau per a l’aterratge del Consolat de Portugal a Andorra. Pisco remarca que “he lluitat molt perquè es pugui aconseguir” i que “això fa que el desafiament sigui molt gran, perquè la comunitat portuguesa necessita tenir representació”. I s’espera, de fet, que pugui ser ben aviat.

Pere López a Viana do Castelo

Relacionat

El Consolat General de Portugal a Andorra obrirà durant el primer semestre de l’any

Pisco recorda que el compromís era que es pogués instal·lar a finals del primer semestre de l’any. Això deixa un marge d’entre un i dos mesos per acabar de tancar serrells i donar les últimes pinzellades. “Crec que serà qüestió de temps, de poc temps”, confia Pisco. Tot i això, tampoc no descarta algun endarreriment d’última hora, que espera que no es produeixi. De moment, s’està treballant en l’estructura orgànica.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending