Escolars de primària del María Moliner donen el ‘bany de masses’ a Felip i Letizia a la Margineda

Els reis inicien al centre espanyol d’educació secundària la segona i darrera jornada de la seva visita al Principat, que els portarà a Santa Coloma i Ordino abans de marxar després de dinar

Comentaris

https://www.youtube.com/embed/VH67Nzl9LY0

Felip i Letizia ja són a l’institut María Moliner, el centre d’educació espanyola ubicat a la Margineda. Allí els Reis d’Espanya inicien la segona i darrera jornada de la visita oficial al Principat. Al centre espanyol hi ha molta expectació des de fa estona. Fins i tot hi han traslladat alumnes de primària per dotar de més ‘color’ l’acte, que ha de ser el ‘bany de masses’ popular dels monarques espanyols al Principat.

L’àmplia delegació de mitjans de comunicació -n’hi ha uns 35 d’espanyols- ha ‘aterrat’ a l’escola de secundària malgrat que hi ha també, com s’ha dit, escolars de primera ensenyança. Aquí és on els mitjans aixoplugats per la Casa Reial esperen obtenir les imatges més tendres de l’adhesió a la monarquia. Dos centenars i mig d’escolars, la majoria de primària i tots ells voluntàriament segons que s’ha explicat des del centre, s’han apuntat a donar l’escalf necessari a la visita reial.

Els monarques espanyols departiran una estona amb membres del claustre i alumnat abans d’anar cap a Santa Coloma, on han de visitar tant l’església romànica com l’Espai Columba. Posteriorment es traslladaran cap a Ordino, per dinar a l’Era de la Casa Rossell, primer, i visitar, després, just abans de desfilar cap a Madrid, la Casa-Museu d’Areny Plandolit.

reportatge gràfic: Ronnie Pino

-seguirà ampliació-

Comentaris (5)

Trending