Espanya confirma el seu suport a l’Acord amb la UE tot i la incertesa de les eleccions del juliol

La ministra d'Exteriors Imma Tor s'ha reunit aquest divendres a Madrid amb el seu homòleg José Manuel Albares

Albares i Tor aquest divendres a Madrid.
Albares i Tor aquest divendres a Madrid. SFGA

El ministre d'Exteriors, Unió Europea i Cooperació d'Espanya, José Manuel Albares ha comfirmat el suport del seu país a l'Acord d'associació amb la Unió Europea (UE). Malgrat aquesta confirmació, caldrà esperar el resultat de les eleccions generals del 23 de juliol que poden provocar un canvi de govern, coincidint amb la presidència de torn espanyola de la Unió Europea.

La ministra d’Afers Exteriors, Imma Tor, ha mantingut aquest divendres una trobada amb Albares. Es tracta de la primera reunió amb el seu homòleg espanyol, coincidint amb la celebració a Madrid del 30è aniversari de l’establiment de relacions diplomàtiques.

Durant la trobada, que ha tingut lloc a la seu del ministeri espanyol, Tor ha celebrat el bon estat de relacions bilaterals i ha emfatitzat la importància de reforçar el bon veïnatge, amb la voluntat d’institucionalitzar les trobades entre dirigents d’ambdós estats.

En el marc de la trobada bilateral, aquest divendres també s’ha inaugurat a la Casa de América de Madrid, l’exposició ‘Andorra en una ullada’, una mostra de fotografia contemporània andorrana itinerant organitzada pel Govern.

La iniciativa ha estat concebuda en el marc del Programa de Diplomàcia Cultural impulsat per l'Àrea d'Acció Cultural del ministeri de Cultura i el ministeri d'Afers Exteriors amb motiu del 30è aniversari de la creació del Ministeri d'Afers Exteriors i de l'ingrés del Principat d'Andorra a la Organització de les Nacions Unides (ONU), el 1993.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending