En camí el tercer enviament de material de Creu Roja

El tràiler ha sortit aquest matí des d’Andorra la Vella malgrat els dubtes de què es pogués passar cap a França a causa de l’estat de les carreteres

https://youtu.be/NcRq1cKPU2E

El tràiler amb el material humanitari de Creu Roja ja ha emprès el seu viatge cap a la frontera d’Ucraïna amb Polònia. Ho ha fet amb un dia de retard a causa de les complicades condicions meteorològiques que es van donar divendres a la nit, i que van provocar un mal estat de les carreteres. Aquest matí, el comboi ha posat rumb cap al Pas de la Casa, malgrat els dubtes de poder passar cap a França.

El gel i la neu acumulada dels darrers dies no asseguren que el tràiler pugui passar cap a França aquest matí. Així i tot, el camió ha sortit d’Andorra la Vella amb l’esperança que el sol faci la seva feina i millori les condicions amb les quals es troba la carretera al Pas de la Casa. Actualment, es troba restringit l’accés per a vehicles de més de 19T i és obligatori l’ús d’equipaments especials per poder passar. Per tant, des de Creu Roja s’espera que si no és ara, sigui en les pròximes hores i el comboi pugui continuar el camí cap a Ucraïna.

Es tracta, com ja s’havia anunciat, d’un únic tràiler que transporta 31 palets de material humanitari. Com a equip humà, solament hi aniran els dos xofers, encarregats de portar la càrrega fins a la frontera polonesa. De tornada, en aquesta ocasió, amb el límit imposat pel Govern i sense cap petició, no tornarà cap refugiat amb el comboi.

Comentaris

Trending