Andorra vol col·laborar en la reforma del sistema de protecció a la infància d’Ucraïna

El secretari d'Estat de Justícia i Interior, Joan León, ha fet aquest oferiment al Consell d'Europa destacant “la possibilitat d'aportar els nostres coneixements tècnics”

Comentaris

20230912 Joan León   Conferència Justícia Consell d'Europa
20230912 Joan León Conferència Justícia Consell d'Europa SFGA

El secretari d’Estat de Justícia i Interior, Joan León, ha anunciat la voluntat d’Andorra de col·laborar amb Ucraïna en el projecte per reformar el seu sistema de protecció a la infància. L’oferiment l’ha fet en el marc de la Conferència informal de ministres de Justícia i Interior que s’ha celebrat a Riga (Letònia).

León ha manifestat que “Andorra és molt actiu en l’àmbit de la infància”, ha afirmat, i ha ofert la possibilitat “d’aportar els nostres coneixements tècnics”, per tal d’ajudar a reformar el sistema de protecció.

Durant la seva al·locució, ha destacat que organitzacions internacionals com la Unió Europea també s’han mostrat obertes a cooperar amb Ucraïna per implementar canvis que permetin “garantir que l’interès superior dels nens sigui primordial en la repatriació dels infants ucraïnesos que han estat evacuats”.

Etiquetes

Comentaris

Trending