L’ambaixador rus i nou diplomàtics més entreguen les credencials a Vives

La ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach ha mantingut diferents reunions amb els representants d’Eslovàquia, Bahrain, Alemanya, Algèria i ha rebut les seves còpies d'estil

El nou ambaixador rus, Yuri Klimenko entre Maria Ubach i Joan-Enric Vives.
El nou ambaixador rus, Yuri Klimenko entre Maria Ubach i Joan-Enric Vives. SFGA//BISBAT D'URGELL

Els ambaixadors de deu països acreditats a Andorra han presentat aquest dilluns les cartes credencials al copríncep episcopal, Joan-Enric Vives. L’acte, que també ha comptat amb la presència de la ministra d’Afers Exteriors en funcions, Maria Ubach, s’ha celebrat al al Palau Episcopal de la Seu d’Urgell. Entre els diplomàtics hi havia el nou ambaixador de Rússia, Yuri Klimenko.

El diplomàtic substitueix Yuri Korchaguin, que havia estat ambaixador tant a Espanya com a Andorra els darrers deu anys. Als seus 63 arriba al càrrec, tot i que no pas al país. De fet, prèviament havia estat el màxim responsable del consolat rus a Barcelona. Posteriorment, s’havia traslladat a Madrid, on havia estat conseller de la legació diplomàtica. Klimenko va ser nomenat el passat 18 de novembre.

El diplomàtic s'ha reunit amb el copríncep episcopal, Joan-Enric Vives en presència de la ministra d'Afers Exteriors en funcions, Maria Ubach; i el representant personal del copríncep episcopal, Josep M. Mauri. No ha trascendit el contingut de la conversa. També han presentat les cartes credencials els ambaixadors dels Països Baixos, Eslovàquia, Japó, Sud-àfrica, Estònia, Kuwait, Alemanya, Bahrain i Algèria

En paral·lel, també aquest dilluns Maria Ubach ha mantingut diferents reunions amb els ambaixadors acreditats a Andorra d’Eslovàquia, Bahrain, Alemanya, Algèria i Rússia i ha rebut les seves còpies d’estil. Durant els pròxims dies està previst que la ministra en funcions es trobi i rebi les còpies d’estil dels ambaixadors dels Països Baixos, Japó, Kosovo, Estònia i Sud-àfrica.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending