Ajuts econòmics a joves per poder realitzar un projecte de voluntariat internacional

Tres residents al Principat tindran la possibilitat d’adherir-se al treball que estan fent Cooperand amb Llatinoamèrica, Aigua de Coco i Daktari

Cooperand amb Llatinoamèrica és una de les ONGs que participen en el projecte.
Cooperand amb Llatinoamèrica és una de les ONGs que participen en el projecte. COOPERAND

Els joves que tinguin interès en la cooperació internacional tenen ara l’oportunitat de rebre un ajut i poder-se adherir als projectes que realitzen tres ONGs concretes del país que treballen a l’estranger. Aquesta iniciativa s’emmarca en el treball que fa l’associació Carnet Jove i el Govern per sensibilitzar els joves en pro del voluntariat internacional.

Es posa a disposició dels joves l’opció de sol·licitar un ajut de 1.200 euros per tal de realitzar un projecte de voluntariat internacional. Aquest ajut consisteix en facilitar a tres joves d’Andorra la possibilitat de dur a terme un projecte de voluntariat a l’estranger amb les ONG’S triades en aquesta edició que són Cooperand amb Llatinoamèrica, Aigua de Coco i Daktari.

Els joves interessats en sol·licitar l’ajut per a realitzar aquesta experiència de voluntariat, han d’accedir al web específic per a aquesta acció, triar en quin dels projectes que es proposen hi volen participar i omplir el formulari on es sol·licita les seves dades personals, així com les seves motivacions per a realitzar una acció de voluntariat internacional.

La presentació de candidatures finalitza el proper 5 de desembre del 2022. A partir del 6 de desembre se seleccionaran els finalistes que seran entrevistats del 12 al 16 de desembre del 2022. Finalment, el dimecres 21 de desembre del 2022 es faran públiques les tres persones beneficiàries de l’ajut, així com dels suplents en previsió de possibles renuncies.

Comentaris

Trending