Oficialitzat el cessament de Xavi Mujal al capdavant d’RTVA

El decret que confirma la seva sortida per recalar a Catalunya Ràdio s’ha publicat aquest dimecres, però tindrà efectes a partir del diumenge 1 de gener

Comentaris

Mujal entrant amb Jordi Gallardo en la sala de premsa de Govern abans d'un acte amb mitjans.
Mujal entrant amb Jordi Gallardo en la sala de premsa de Govern abans d'un acte amb mitjans. SFGA/ C.ESTEVE

A Xavi Mujal li queden tres dies com a director de Ràdio i Televisió d’Andorra. El Govern ha aprovat el seu cessament al capdavant de l’ens, tal com s’esperava, després que ell mateix anunciés la seva marxa. A partir de l’1 de gener, passarà a formar part del cos directiu de Catalunya Ràdio. Serà el director adjunt, ‘fitxat’ com a home de confiança del nou màxim responsable de l’emissora pública catalana, Jordi Borda.

Com es va dir en el seu dia, Mujal continuaria dirigint RTVA fins a finals d’any. Seria llavors quan es produís la seva sortida per encetar una nova etapa professional a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisual. El Govern ha acordat aquest dimecres el seu cessament, que ja ha estat publicat al BOPA, amb efectes a partir de l’1 de gener.

Per tant, ara mateix RTVA queda sense director. De moment, l’executiu no ha anunciat qui agafarà el relleu. Caldrà veure si s’opta per una direcció interina fins a les eleccions o sí que es fa algun nomenament.

Etiquetes

Comentaris (9)

Trending