Accident múltiple a la CG1, a Sant Julià

Els fets han passat a prop del centre comercial Sant Eloi i s'hi han vist implicats tres vehicles

Un dels vehicles accidentats a la CG1
Un dels vehicles accidentats a la CG1
Un accident amb tres vehicles implicats s'ha produit aquest dimecres a la tarda, a les 3, a la CG1 a prop del centre comercial Sant Eloi de Sant Julià de Lòria i que, sortosament, només ha provocat danys materials. Fins el lloc dels fets s'hi han desplaçat agents del servei de circulació comunal, policia i bombers.

Tres vehicles s'han vist implicats en una topada a la CG1 que, sortosament, només ha provocat danys materials. L'accident s'ha produit a les tres de la tarda, molt a prop del centre comercial Sant Eloi i en una zona on la via té dos carrils de circulació en cadascun dels sentits. Un dels vehicles ha envaït l'altre sentit de circulació però en aquell moment no hi transitava cap vehicle.

No obstant a resultes de tot plegat hi ha hagut una col·lisió per abast. L'accident no ha afectat el trànsit ja que només s'han hagut d'efectuar talls puntuals per fer la neteja de la calçada. En sentit Sant Julià de Lòria s'ha tallat el carril dret on han quedat dos dels vehicles accidentats. La policia ha fet els pertinents controls d'alcoholèmia i de tota la resta, finalment i en no haver-hi ferits, se n'ha fet càrrec el servei de circulació lauredià.

D'altra banda, aquest dimecres al matí hi ha hagut un altre accident a la CG4 (km 3,320), a la parròquia de la Massana entre un turisme i un ciclista que ha resultat ferit.

-

                                                                                                

Comentaris

Trending